Over TibiMedia

Sinds 2006 is Huub van 't Pad Bosch actief als vastgoedfotograaf. 'We zijn begonnen met hoogtefotografie' Aldus Huub. 'Toen we merkten dat bij onze klanten steeds meer interesse kregen voor de interieurfotografie zijn we ons gaan verdiepen in de techniek hierachter'. Huub heeft door de grote hoeveelheid aan opdrachten een flinke doses ervaring opgedaan en daardoor een eigen visie op deze dienst ontwikkeld.

'De beelden moeten spreken, ze moeten vertellen aan de klant wat er te zien valt' Niet ieder huis is het zelfde, qua indeling maar ook als beleving.

Inmiddels zijn er regelmatig nieuwe opdrachtgevers die ook inzien dat een woning goed fotograferen hen net zoveel tijd en geld kost als het inschakelen van een professional. Tevens is het gemakkelijker om de professional door te berekenen dan de eigen tijd.

NEWCLIP

In 2018 ontstond er bij Huub de vraag of met de toenemende opdrachtenstroom er wel voldoende capaciteit was om de "extra" opdrachten goed te coördineren.  Zoekend naar een oplossing bleek deze al langere tijd in de buurt te zijn. Dennis van Droffelaar is met zijn productiebedrijf NEWCLIP al 8 jaar buurman in het zelfde pand. Sinds de verhuizing van TibiMedia in 2017 naar de Satellietbaan ging NEWCLIP als zelfstanding videoproductiebedrijf mee, en huurde een kantoorruimte in het zelfde pand, nog niet wetende dat NEWCLIP een ruim jaar later partner zou worden bij TibiMedia.  

'NEWCLIP is al menig jaar een veel gevraagd videoproductiebedrijf voor reisfilms en bedrijfsfilms. NEWCLIP en TibiMedia deelden de ambitie om gedegen te groeien en in oktober 2018 werd de samenwerking omgezet in een partnerschap onder de vlag van TibiMedia. Door zijn aanwezigheid op kantoor is hij gemakkelijk te bereiken en kan hij klantvragen snel beantwoorden. Tevens worden door zijn bedrijf alle woningfilms gemonteerd zodat ook deze films een professioneel karakter krijgen. 

Toepassingsgebieden:

 Woningverkoop
 Woningpresentatie
 Woningstyling
 Modelwoningpresentatie
 (Woon)Magazines
 Communicatie
 Showroompresentatie

Wat kan TibiFoto voor u op de foto Zetten?