Inspirerende reisfilms

TibiMedia is expert op het gebied van reisfilms.  Reisfilms die het verhaal van jouw bestemming & reisorganisatie vertellen. Onze professioneel opgenomen clips geven een goed beeld van een plaats, verblijf of activiteit en laten potentiële reizigers thuis het vakantiegevoel beleven. Perfect om jouw klanten mee te inspireren!

Ga naar ons Travel channel op Vimeo en kijk een aantal van de door ons gemaakte films!
Image

Inspiratie & Bestemmingen

"Reizen is zien, horen en voelen"

Zonder zorgen

Wil je graag een reisfilm van een accommodatie, plaats of reis, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Wanneer je NEWCLIP inschakelt, nemen we alle zorg uit handen. Onze medewerkers hebben veel ervaring, weten precies wat ze moeten regelen, hoe ze bekende valkuilen kunnen voorkomen en vooral: hoe ze jouw bestemming het best in beeld kunnen brengen. Met jouw wensen en eisen als uitgangspunt sturen en monitoren wij het project. We maken uitgebreide draaiboeken en heldere briefings. Hiermee zetten we het project in gang en verzamelen we alle benodigde informatie.
Deze koppelen we vervolgens terug zodat jouw organisatie alles intern kan uitzetten.

Avontuur & Natuur

Midden in de beleving

COMPANYCLIP

Jouw bedrijf op de kaart zetten? Met onze professionele companyclips laat je zien waar jou organisatie voor staat. En ook voor reportages zit je goed bij TibiVideo

REISFILMS

Hotel, stad, rondreis… Onze inspirerende reisfilms geven een
goed beeld van jouw bestemming & zorgen ervoor dat
potentiële klanten thuis het vakantiegevoel ervaren!
Portfolio

Van Hotel tot camping

Onder reisfilms verstaan we films van hotels, campings, vakantieparken, resorts en andere accommodaties, maar ook films van bestemmingen en van diverse soorten reizen (bijvoorbeeld een wintersportvakantie of een rondreis). We filmen zowel in opdracht van accommodaties, als van reisorganisaties. Je kunt bovendien kiezen voor een meer informatieve bedrijfsfilm of een inspiratiefilm.

Herkenbaar

We zorgen ervoor dat het filmpje van a tot z past bij jou als opdrachtgever. Ook je organisatie is duidelijk terug te zien in de film.  Na het kijken van de film denken je klanten nog maar één ding: wanneer kunnen we gaan?

Verhaal

Onze reisfilms laten niet alleen een bestemming, accommodatie of reis zien. Ze vertellen het verhaal van jouw organisatie. We werken niet standaard met acteurs, maar vragen vaak echte vakantiegangers om te figureren in onze reisfilms. Onze ervaring is dat zij graag meewerken. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar zorgt vooral voor een puur, echt beeld.

Kijk hier onze laatste reisfilmsReisfilm_Zomer promoTravel_ShowreelHuskies_Lapland