Styling

Al jaren maken wij gebruik van diverse stylistes welke volledig bekwaam zijn op het gebied van woningpresentatie. Het is niet meer weg te denken bij de verkoop van een woning. Maar omdat een styliste geen fotograaf is en andersom, de fotograaf geen styliste is, is dit dè combinatie voor een perfecte woningpresentatie! 

Toepassingsgebieden:

 Hotellerie
 Makelaardij
 Industrie
 Hospitality
 Events
 Google Streetview Inside

Kosten

Voor €95,- ex btw wordt er bij u op de gewenste locatie een intake gedaan om te bepalen wat er nodig is om de woning fotoklaar te maken. Soms kan er slechts met een beetje extra aankleding een verschil gemaakt worden. Toch is het vaak zo dat er zaken zoals onderhoud, renovatie of een volledige opruimacties benodigd zijn om de woning aantrekkelijk te maken voor zoekende kopers. De eerste indruk... Na dit bezoek kan er een aanvullende styling plaatsvinden in overleg met de verkopers. Deze kosten zijn €300,- ex btw inclusief de eerdere €95,-. Bij de aanvullende styling zal de styliste de woning aankleden met meegebrachte items om de woning neutraal en strak te kunnen fotograferen. Op dit moment zal de fotograaf aanwezig zijn om de woning in beeld te brengen. De totaalkosten zijn €450,-  ex btw voor: Intake - Hands-On Styling - Fotografie

Het volledig inrichten van een bestaande woning of modelwoning behoort ook tot de mogelijkheden. Wij verzoeken u dan om even contact met ons op te nemen.

Op een rijtje:

  • €95,- ex btw voor uitsluitend een adviesgesprek met verslag
  • €450,- ex btw voor Intake - Hands-On Styling - Fotografie
  • €300,- ex btw voor  Intake - Hands-On Styling
  • € OP AANVRAAG - inrichten van een woning met echte meubels.