Alt tekst

Reisfilms

Door Dennis

Newclip is expert op het gebied van reisfilms. Inspireer jouw klanten en laat hen met onze clips thuis het vakantiegevoel beleven.

Alt tekst

Bedrijfsfilms

Door Dennis

Met een professionele bedrijfsfilm laat je zien waar je bedrijf voor staat. Zo zet je jouw bedrijf in de spotlights!

Alt tekst

Reportageclip

Door Dennis

Opening, toespraak, feest of andere mijlpaal? Wij leggen het graag professioneel voor je vast.

Reisvlogs

"Beleef de wereld door de ogen van een Vlogger"

NEWCLIP EN TIBI

In 2018 besloten Tibi Media en NEWCLIP de handen ineen te slaan. De specialistische kennis en ervaring van het produceren van film content was de ontbrekende link bij Tibi. 

NEWCLIP en Tibi waren als sinds 2011 buren in het verzamelgebouw aan de Horst Ten Daallaan in Hillegom. Er was al veel samenwerking op het gebied van video en film. De stap die wij namen was niet meer dan logisch en vanaf 2018 opereert NEWCLIP onder de Tibi vleugel. 

 

Dus NEWCLIP blijft gewoon bestaan, alleen nu als filmpartner van TibiMedia. 

Image
Alt tekst

Filmshoot bij Johnny's Burger

By Dennis | Bedrijfsfilm

Filmshoot bij Johhny’s Burger Leiden. Er worden twee films geschoten, een versie voor de Crowdfunding en een Social Media versie. Die laatste zal niet langer worden dan 60 seconden.

Alt tekst

Lapland Film Experience – Dag 3 & 4

By Dennis | Lapland, Reisfilms, Reizen

Terwijl ik dit blog zit te typen dwarrelen de sneeuwvlokken naar beneden, vandaag sneeuwt het dus. Net als je denkt dat het Lapland plaatje niet mooier kan worden, is zojuist nog magischer geworden.

Alt tekst

Lapland Film Experience – Dag 2

By Dennis | Lapland, Reisfilms, Reizen

Weer een strak blauwe lucht, wat een mazzel. Eerst het plaatsje Levi nog wat filmen wat laatste pistebeelden en daarna de glazen iglo’s filmen. Wow wat is dat enorm mooi. Het uitzicht is adembenemend.

Om 16.45 moesten we ons melden voor de sneeuwscooter safari zodat we de zonsondergang konden filmen. Chris en Maria van Buro Scanbrit hebben dit natuurlijk al vaker gedaan. Richard ging bij de gids achterop en ik moest rijden alsof m’n leven ervan af hing. Man, wat ging hij hard.

Image

Bedrijfsvideo FS Fulfilment Services

Image

Reisfilm zonder promo

Image

Luxe loft in Haarlem Centrum

Wat kan TibiFilm voor u filmen?